Elk beeld vertelt zijn eigen en unieke verhaal. Fotografie bij het afscheid is een tastbare herinnering want de beelden blijven.

Uit eigen ervaring hebben wij gemerkt dat het hebben van foto’s,  die gemaakt zijn rondom het afscheid een tastbare herinnering vormen. Tevens dragen zij bij, bij het verwerken van het verlies van een dierbare. Ook voor u willen wij graag deze tastbare en waardevolle herinneringen vastleggen.

Wij fotograferen op een respectvolle en bescheiden manier dat wat u wenst. Dit doen wij door zo min mogelijk op te vallen en zoveel mogelijk gebruik te maken van het aanwezige licht. In overleg met de uitvaartondernemer of direct met u kunnen er afspraken worden gemaakt over wat u graag gefotografeerd wilt hebben. Die dag zullen wij rekening houden met uw wensen en zullen we alles in stilte fotograferen.

Als fotografen werken wij veel samen. We hebben veelal dezelfde ideeën omtrent afscheidsfotografie maar ook onze fotografie-stijl ligt dicht bij elkaar. Zo kunt u er op vertrouwen dat de afscheidsfotografie voor u, goed geregeld is.

Graag maken wij ook voor u een liefdevolle herinnering,

Marian Waanders & Marjan Noteboom

 

Fotograferen is bewaren

“…….voor de meeste mensen is het gewoon bewaren. Ze bewaren zichzelf en elkaar” aldus Cees Nooteboom in zijn roman ‘Voorbije passages’.