De herinnering in beeld

Er is steeds meer vraag naar afscheidsfotografie bij een begrafenis of crematie. De reden om te kiezen voor een tastbare herinnering in de vorm van foto’s is voor iedereen anders. Het blijkt vaak een enorme waarde te hebben voor diegene die achterblijven. Een afscheid is een uniek moment en er is dus maar één kans om dit mooi in beeld te brengen.

Afscheidsfotografie kan ook steun geven aan nabestaanden die niet bij het afscheid aanwezig kunnen zijn. En speciaal voor kinderen is afscheidsfotografie belangrijk. Op het moment dat zij er aan toe zijn, kunt u aan de hand van de foto’s rustig met hen praten over het afscheid.

Als afscheidsfotograaf kunnen wij op de achtergrond op verschillende momenten aanwezig zijn. In de periode vóór het overlijden, bij de laatste groet en bij alle momenten tot en met de begrafenis, crematie of asverstrooiing. Denkt u aan het sluiten van de kist, de condoleance, de rouwstoet naar de begraafplaats of crematorium of de koffietafel. Dit is achteraf heel waardevol, want u beleeft het zelf vaak allemaal in een roes. Het is fijn om alles later nog eens te kunnen bekijken op het moment dat u eraan toe bent.

 

Herinneringsportret

Een herinneringsportret is een uniek geschenk: van grote waarde, heel persoonlijk, concreet èn tastbaar. Bent u (ongeneeslijk) ziek en wilt u een mooie tastbare herinnering laten maken voor de dierbaren die u achterlaat? Een foto van u, alleen of samen met familie of uw vrienden. Ook dát is afscheidsfotografie.

Levens-portret

Een levensportret is een uniek geschenk: van grote waarde, heel persoonlijk, concreet èn tastbaar. Bent u (ongeneeslijk) ziek en wilt u een mooie tastbare herinnering laten maken voor de dierbaren die u achterlaat? Een foto van u, alleen of samen met familie of uw vrienden. Ook dát is afscheidsfotografie.

 

Wat uw wensen rondom het afscheid van uw dierbare ook zijn,
het wordt in overleg en met respect in beeld gebracht.