Tijdelijke Grafbedekking

De periode tussen het begraven van uw dierbare en het plaatsen van de grafsteen duurt soms wel een paar maanden of zelfs langer. Het is vaak een rommelige periode, waarin veel familieleden, vrienden en kennissen het graf bezoeken. Met een tijdelijke grafbedekking zorgt u ervoor dat het graf niet meer anoniem is en een persoonlijke uitstraling heeft. Het helpt u, uw emotie om te zetten in iets tastbaars.

Samen met u ontwerpen we graag uw tijdelijke grafbedekking. Om tot een mooi resultaat te komen hebben wij een uitgebreide bibliotheek met voorbeelden, achtergronden, teksten en lettertypes. Uiteraard kunnen we ook uw eigen teksten en afbeeldingen gebruiken. Om uw persoonlijke grafbedekking te ontwerpen kunt u ook zelf gebruik maken van onze configurator. Hier voegt u afbeeldingen en teksten toe tot één ontwerp.

Afmetingen
De afmetingen zijn 75 cm breed bij 150 cm hoog. Indien u zelf een ontwerp wilt aanleveren dan dient dit in de verhouding 1:2 te zijn.

Prijs
De prijs voor een tijdelijke grafbedekking bedraagt 285 euro inclusief btw en verzendkosten.
U heeft ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de plaatsingsservice tegen een meerprijs van 60 euro.

Kwaliteit
De tijdelijke grafbedekkingen worden met zorg gemaakt. Het materiaal is weerbestendig en 3 jaar kleurgarantie. Afwasbaar en eenvoudig schoon te maken.

Wij werken hierbij nauw samen met Tijdelijke Grafbedekking welke is opgezet door Harry Jansen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van tijdelijke grafbedekking dan mag u ons altijd bellen of mailen voor meer informatie.

“Een gedenkmoment tot plaatsing van de grafsteen”